My Vás v tom nenecháme

 
ameba.eu blog

Sami dobře víte, že život není jen o úspěchu. Občas, možná častěji, než chceme, se něco nepodaří. Na druhou stranu není svět jen černobílý, ale nabízí široké spektrum různých barev. Co tím chceme říct? Nikdy se nejedná o čistý úspěch nebo čistý neúspěch. A o tom to je. Musíte si z každé situace odnést to hodnotné. A my Vás v tom rádi podpoříme.

Inzerce

Inzerce je nerozšířenější způsob nabídky. Ať nabízíte práci nebo cokoliv jiného. Výsledky jsou jednoznačné, buď se Vám někdo přihlásí, nebo nepřihlásí. Nic mezi. Když se Vám zájemci přihlásí, je vše v pořádku, ale co když ne? Nemáte žádnou zpětnou vazbu, co jste udělali špatně. Jakákoliv inzerce je buď a nebo.

Aktivní kampaň

Nové nástroje, zejména sociální sítě, Vám nabízí široké možnosti jak nebýt odkázán na buď a nebo. Pomocí aktivní kampaně na různých sociálních sítích obdržíte různé informace o zájmu uchazečů a jejich zpětnou vazbu. Díky těm můžete přizpůsobit svoji strategii při náboru a převrátit neúspěch v úspěch. Aktivní kampaně TARGETING Vám umožní vytěžit z kampaně maximum a ještě to za Vás uděláme my. A to za cenu inzerce.

ameba.eu / 15.11.2017 / foto: www.pixabay.com

back